La coalició ERC-Compromís per Valls han presentat aquest dijous les línia de treball en matèria sanitària que volen portar a la ciutat en els pròxims anys.

PUBLICITAT

El projecte en l’àmbit de salut que proposen els republicans gira entorn dels equipaments necessaris per oferir assistència sanitària òptima per a cada pacient.

L’alcaldable d’ERC-Compromís per Valls, Jordi Cartanyà, ha recordat que les infraestructures actuals han envellit i que cal treballar en xarxa per garantir la sostenibilitat sanitària a la ciutat.

A la roda de premsa també hi han assistit dues persones relacionades amb el món de la salut que estaran presents a la llista de Cartanyà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. Susanna Expósito, militant d’ERC i membre de l’àmbit de facturació del Pius Hospital, ha explicat els punts que necessiten millorar en l’àmbit de la gestió sanitària a la ciutat.

D’altra banda, Dèbora Fernández, també militant d’ERC i tècnica de salut comunitària, ha posat relleu als problemes que a vegades tenen les persones.

Així doncs, la coalició d’ERC-Compromís per Valls busquen una coordinació entre els diferents centres sanitaris de la ciutat per assegurar la qualitat assistencial dels usuaris.

PUBLICITAT