La Crida per Valls-CUP ha presentat més de 100 al·legacions al pressupost municipal de l’Ajuntament de Valls amb l’objectiu de capgirar les polítiques fins ara. Una de les seves regidores, Ester Huguet, va insistir que l’equip de govern hauria de plasmar en el pressupost la municipalització de serveis, entre ells la del Museu Casteller i les llars d’infants.

PUBLICITAT

En el capítol d’inversions, Huguet, també va recordar que la ciutat necessita fer realitat el projecte del Centre Cívic al Barri Antic.

La CUP també va aprofitar la roda de premsa per criticar que una component d’una de les comissions de les Festes Decennals hagi acceptat anar a una llista a les pròximes eleccions municipals. El portaveu de la formació anticapitalista, Jordi Robert  va denunciar la falta de compromís per part de l’alcalde.

Les al·legacions de la CUP es debatran dilluns, a partir de les cinc de la tarda, a la sessió ordinària del ple de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT