El CB Valls Nutrion rep aquest dissabte a casa l’Olivar, sisè classificat amb 13 victòries i 9 derrotes, en partit corresponent a la jornada 23 de la lliga EBA. El conjunt que entrena Jordi Balaguer espera sumar el triomf que li resta per assegurar-se la permanència un any més en aquesta categoria i evitar jugar el play-out de descens. El partit començarà a les sis de la tarda.

PUBLICITAT

El CB Valls Lear Femení visitarà també dissabte, a partir de dos quarts de vuit del vespre, la pista del 100 Anys Ploms Salle Reus, cinquè classificat amb 16 victòries i 7 derrotes, en partit corresponent a la jornada 24 de Primera Femenina. Les noies de la capital de l’Alt Camp, que han guanyat 21 dels 23 partits que han disputat, esperen sumar una nova victòria, que a banda d’assegurar el liderat, els ha de permetre classificar-se per la fase d’ascens a Copa Catalunya.

En futbol, al grup 6 de Segona catalana, la UE Valls, líder destacat de la categoria, rebrà al Vilar diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, la visita de l’Escola La Pastoreta, el cuer de la categoria. Quan falten vuit jornades per acabar la competició, l’equip blanc-i-vermell espera sumar tres punts més per mantenir el coixí de dotze punts amb el segon classificat i que els apropi a l’ascens directe a Primera Catalana.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visitarà dissabte, a dos quarts de set de la tarda, el camp de l’Arboç, quart classificat. El conjunt de la capital de l’Alt Camp vol mantenir la bona ratxa per mantenir les opcions de classificar-se pel play off d’ascens a Segona Catalana. Recordem que l’Atlètic és tercer classificat. Quan falten vuit també falten vuit jornades per acabar la lliga, es troben situats a dos punts del Montblanc, el segon i a set del Roda de Berà, el líder.

Del terreny esportiu, no ens oblidem que dissabte Valls acollirà la sortida de la sisena etapa de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya. L’etapa, que sortirà al migdia des de davant del Pavelló Xavi Tondo Volpini ,tindrà 169,1 quilòmetres  i arribarà fins a Vila-seca.

PUBLICITAT