Les dues colles castelleres vallenques han tingut sortida aquest cap de setmana.

PUBLICITAT

La Colla Joves va actuar dissabte al Parc Barrau amb motiu de la Diada dels Grallers. Els de la camisa vermella van descarregar el 5de7, el primer 2de7 de l’any i el 4de7. Per acabar, van enlairar el pilar de 5 i tres pilars de 4.

A la mateixa diada, també hi van ser els Nois de la Torre i els Xiquets de Cambrils. Els torrencs van completar el 4de6, el 3de7 i el 2de6 carregat. Per la seva banda, els cambrilencs van assolir el 3de6 amb el pilar, el 2de6 i el 3de6.

La pròxima diada de la Joves serà diumenge al migdia a Cambrils al costat de la colla local i els Nois de la Torre.

La Colla Vella va actuar diumenge al migdia a la localitat gironina de Fontanilles. Els del Portal Nou van descarregar el 4de7 amb el pilar, el 5de7, el 3de7 amb el pilar i el 4de7. Es van acomiadar amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

A Fontanilles, també hi van acudir els Marrecs de Salt que van alçar el 4de7 amb el pilar, el 3de7 i el 5de7; i els Minyons de Santa Cristina d’Aro que van completar el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb el pilar.

La pròxima sortida de la Vella també serà diumenge al migdia a Altafulla al costat de la colla local i la Jove de Tarragona.

PUBLICITAT