El Grup del Teatre Principal de Valls ja ho té tot llest per a l’estrena de l’espectacle familiar “Peter Pan” aquest divendres 5 d’abril. Els assajos generals a la sala Kurssal ja han finalitzat i ara la trentena d’actors i actrius ja s’han desplaçat a l’escenari del Teatre Principal per a posar-ho tot en escena. Així ens ho comenta Marc Ayala, un dels directors de l’obra.

PUBLICITAT

L’espectacle és una adaptació del clàssic de James Matthew Barrie, de l’autora Ella Dickson, traduïda al català especialment per a l’ocasió. Tot i no tractar-se d’un musical, sinó d’un espectacle textual, ‘Peter Pan’ comptarà amb una banda sonora original, amb quatre temes principals que seran cantats, i tot un seguit de melodies que acompanyaran l’acció durant les dues hores d’espectacle. La composició musical ha anat a càrrec del músic Roger Cantí. Pel que fa al vestuari i l’escenografia, molt creatius i ambiciosos han estat també fets per a l’ocasió,  per Blanca Ferré i Bernat Fugarolas respectivament. Ayala ens comenta que el muntatge ha estat pràcticament creat des de l’inici per part de l’entitat vallenca

L’adaptació que s’ha fet de Peter Pan  té un punt  molt feminista on s’hi reflecteix el món de la dona, cosa que en la versió original això no passa. Raül Molina, l’altre director de l’espectacle, està convençut que l’obra no deixarà indiferent a ningú i que tothom en gaudirà  al 100%.

La trentena d’actors i actrius donaran vida a en Peter Pan, la Wendy i els seus germans en un viatge fascinant que els conduirà fins al màgic País de Mai Més, on coneixeran fades, aprendran el significat del treball en equip i lluitaran amb els pirates. L’escenari del Teatre Principal es convertirà en una habitació victoriana londinenca, a partir de la qual es crearà tota la màgia del País del Mai Més. Els diferents elements del dormitori es transformaran en un ampli espai obert que recrearà un vaixell pirata, el bosc, la casa soterrada o un cel estrellat.

De moment ja s’han venut un miler d’entrades de les 1400 que hi ha a la venda. ‘Peter Pan’ es podrà veure els dies 5, 6 i 7 d’abril en cinc funcions. Les entrades es poden adquirir  a les taquilles del teatre i al web de ticketea, o el mateix dia de la funció.

PUBLICITAT