Repassem l’actualitat esportiva dels equips de casa nostra corresponent al darrer cap de setmana de març

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup sisè de Segona Catalana, golejada per 3-0 de la UE Valls davant de l’Escola de la Pastoreta. L’equip blanc-i-vermell segueix líder destacat de la categoria amb 74 punts amb un avantatge de 15 punts respecte el segon classificat. Falten set jornades i una setmana més el conjunt de la capital de l’Alt Camp veu molt a prop l’ascens directe a Primera catalana. El pròxim partit de la UE Valls serà diumenge, a les cinc de la tarda, al camp de l’Amposta.

Al grup tercer de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va empatar a dos gols al camp de l’Arboç. Després d’aquesta jornada, quan en falten set per acabar el campionat, l’Atlètic ocupa la tercera posició amb 57 punts a quatre del play off d’ascens i a nou de l’ascens directe. Aquest cap de setmana, els vallencs jugaran a casa dissabte, a un quart de set de la tarda, contra el Sant Jaume dels Domenys.

Pel que fa al bàsquet, nova derrota del CB Valls a casa contra l’Olivar (75-103) que fa que encara no tingui assegurada la permanència a la categoria. La victòria del Calvià contra el Salou fa que almenys encara hagin d’esperar una setmana més. A tres jornades pel final, el Valls ocupa la onzena posició amb 8 victòries i 15 derrotes. A la pròxima jornada, el conjunt de Jordi Balaguer visitarà la pista de l’Esparreguera. El partit es jugarà dissabte a dos quarts de set de la tarda.

Finalment, triomf de les noies del CB Valls per 52-59 a la pista dels 100 Anys Reus Ploms. Després d’aquest partit, les jugadores vallenques segueixen líders de la classificació amb 22 victòries i 2 derrotes. A la pròxima jornada, el conjunt de la capital de l’Alt Camp rebrà a casa el Bàsquet Safa Claror. El partit es jugarà dissabte a tres quarts de sis de la tarda.

 

 

PUBLICITAT