El colombià Miguel Ángel López va sobreviure diumenge a l’atac del britànic Adam Yates de l’equip Mitchelton-Scott i es va emportar la Volta Ciclista a Catalunya després de la disputa de la setena i última etapa de 143 quilòmetres entre Barcelona i Barcelona, que es va adjudicar l’italià Davide Formolo del Bora-Hansgrohe. El vilanoví, Marc Soler, finalment, es va acabar retirant de la competició.

PUBLICITAT

El dia abans, la sisena etapa entre Valls-Vila-seca, se la va acabar enduent Miachel Matthews en un sprint final de foto “finish” davant de Phil Bauhaus i Daryl Impey. Coincidint que la penúltima etapa de la Volta sortia dissabte de Valls vam aprofitar per parlar amb Rubén Peris, el seu president, amb qui vam fer un primer balanç de la prova d’enguany i ens vam endinsar al futur.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Valls, Eduard González, espera que el govern que surti de les eleccions municipals del 26 de maig aspiri a renovar el conveni perquè la prova ciclista continuï a la ciutat.

El que sí que es pot confirmar és que Valls acollirà una sortida  de la Vuelta Ciclista a España. Serà el pròxim 31 d’agost en una etapa que acabarà a Igualada.

PUBLICITAT