CaixaBank presenta la campanya de micromecenatge a favor de la Fundació Noèlia i els nens amb distròfia muscular congènita per dèficit de col·làgen. L’objectiu de la campanya, promoguda per 21 oficines de l’entitat situades principalment a l’Alt Camp i la Conca de Barberà, és que la població faci possible, amb els seus donatius solidaris, 1.000 hores d’assistència per als nens afectats per aquesta malaltia i les seves famílies. Cal destacar que ja s’han obtingut 10.000 euros, gràcies al donatiu realitzat per l’Obra Social ”la Caixa”, però encara se’n necessiten 2.500 més per poder fer possible aquest projecte. Qualsevol ciutadà o empresa pot fer els seus donatius a través de qualsevol caixer automàtic o a través del portal de caixabank.

PUBLICITAT

El Servei Català de Trànsit coordina amb les Policies Locals de Catalunya una campanya preventiva en l’àmbit urbà de protecció i control de vianants. L’objectiu principal de la  campanya es reduir els atropellaments. Els controls intensius van iniciar-se ahir dilluns i s’allargaran fins diumenge dia 7.

La  biblioteca Carles Cardó acollirà la presentació del nou llibre de Jep Martí, que porta per títol “Valls desaparegut”. L’acte tindrà lloc el proper dijous 4 d’abril a les 19h a la Sala d’actes de la biblioteca. La publicació recull 170 fotografies inèdites del Valls del passat, amb fragments en blanc i negre. La presentació del llibre comptarà amb la presència de l’autor. L’entrada és lliure i gratuïta.

Valls commemorarà el Dia Mundial de l’Atcivitat Física  el proper 5 d’abril, amb una caminada a Masmolets. La caminada es apte per tothom i el punt de sortida és al CAP Dr. Sarró a les 9 del matí. No cal fer inscripció prèvia i és important dur esmorzar i aigua. Per altra banda, dins el programa del Dia Mundial de l’Activitat Física, el Patronat Municipal d’Esports organitza una marxa nòrdica .La sortida tindrà lloc el dia 6 d’abril amb un recorregut circular de 13 km. La sortida serà des del camí cap a Puigpelat i Alió. Les  inscripcions poden fer-se al pavelló Municipal del Fornàs.

El tradicional Mercat de Palmes i Palmons torna a Valls el proper 10 d’abril, un dels mercats més típics de l’any que inclou el mercat setmanal del dimecres. Les paradetes de palmes i palmons es podran trobar per diversos carrers comercials del nucli històric de Valls com són la plaça del Pati, el passeig dels Caputxins, la Muralla del Castell o la plaça de l’Oli i el carrer de la Carnisseria, entre d’altres.

PUBLICITAT