Obert el calendari de preinscripcions i matriculacions per al curs escolar 2019-2020. Per al segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria les preinscripcions estan obertes fins el proper dimarts 9 d’abril. Les llars d’infants ho faran mes tard, del 13 al 24 de maig. Pels cursos de batxillerat i cicles formatius, arts plàstiques i disseny les preinscripcions s’obriran al mes de maig. Les dates, establertes pel departament d’Ensenyament poden consultar-se a la web del gencat.

PUBLICITAT

A Valls, es preveuen 11 línies de P-3 que suposen 269 places, mentre que de primer d’ESO les places són 450.

La sol·licitud de preinscripció pot recollir-se i també entregar-se als centres educatius i a l’Oficina Municipal d’Escolarització.

Pel que fa al Pla Educatiu d’Entorn a final d’aquest curs s’acaba el conveni signat amb el Departament d’Ensenyament. L’Ajuntament acordarà aquesta setmana per Junta de Govern Local la signatura d’un nou conveni que corprendrà des del 2019 al 2022. El pla educatiu d’entorn té com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social.

D’altra banda, també s’ha acordat la continuïtat dels Tallers d’Estudi Assistit. En la propera Junta s’acordarà l’empresa que durant els propers dos cursos portarà a terme l’organització dels taller. Uns tallers que tenen lloc als centres docents, en horari extraescolar.

 

PUBLICITAT