Valls, organitza un procés participatiu per elaborar el segon Pla d’Inclusió i Cohesió Social de la ciutat. Les sessions tenen com a objectiu generar un espai de treball per l’elaboració de propostes i definició d’accions inclusives que donin contingut al proper Pla. Es pretenen impulsar accions en l’àmbit local que potenciïn els aspectes que eviten caure en situacions d’exclusió. El procés participatiu es durà a terme a les dependències del Museu de Valls en dues sessions. La primera jornada es duu a terme avui dimecres al mati, i la segona tindrà lloc dimecres 10 d’abril de tarda, de cinc a dos quarts de nou del vespre. Les inscripcions per a participar de la sessió del dia 10 poden fer-se fins dilluns vinent. El regidor de Benestar Social Jordi Cartanyà fa una crida a la participació.

PUBLICITAT

S’organitzaran tres grups de treball, on cada grup abordarà diferents àmbits. Per una banda, economia, ocupació, educació i formació. Per una altra banda, salut i serveis socials. Finalment, habitatge, espai urbà, ciutadania i participació. Abans d’iniciar el treball en grups, es presentarà l’avaluació final de les actuacions de l’anterior Pla.

Un Pla que compren el període 2016-2018 i que va comptar amb 87 propostes, de les quals se n’han dut a terme 78, el que suposa un 91% d’acompliment de les actuacions.

 

PUBLICITAT