Oques Grasses, Joan Dausà, Itaca Band i els madrilenys Boikot, els primers grups que tocaran per la Festa Major de Sant Joan de Valls. La nit del 24 de juny, arribarà per primera vegada a la ciutat La Casa Azul i el rapé sevillà Toteking. Durant les tres nits de concerts també pujaran a l’escenari grups locals. De moment s’han desvetllat 7 de les 9 formacions que prendran part dels concerts. La comissió de músiques presenta un cartell divers i amb artistes de primera línia que actuaran per la Festa Major de Sant Joan. Així ens ho comenta Jordi Bertran, responsable tècnic de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

La comissió està representada per entitats i persones vinculades al món de la música que s’encarreguen de definir una programació que enguany es presenta plural i de caire gratuït per a que tothom pugui gaudir de la festa. Ens ho explica Marc Ayala, regidor de Cultura.

En els propers dies es faran públics els dos grups locals que falten per completar el cartell musical i també es desvetllaran més detalls de la programació de la Festa Major.

PUBLICITAT