La candidata a l’alcaldia per Junts per Valls, Dolors Farré, presenta com a projecte estratègic de ciutat per als propers anys aconseguir que Valls sigui seu universitària. Aquesta serà una de les propostes més importants que Junts per Valls incorporarà en el seu programa electoral per a les properes eleccions municipals i que Farré ha presentat acompanyada per la vallenca Carme Mansilla, directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, i Sònia Roca, número 4 de la candidatura. La cap de llista de Junts per Valls ha  parlat de lo important que es aquest projecte per a la  ciutat

PUBLICITAT

Dolors Farré també ha apuntat que la proposta representaria un revulsiu per la ciutat i que tindria incidència en la millora de la formació i l’ensenyament, en la dinamització econòmica o en les polítiques a favor del Barri Antic, els joves o l’habitatge, entre d’altres aspectes. A més, ha destacat la tasca que ve realitzant el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp i la Conca  i, d’una manera especial, la Universitat Rovira i Virgili amb projectes diversos a Valls com l’Antena del Coneixement.

La candidata a l’alcaldia ha recordat la feina feta en instal·lacions esportives, la Biblioteca Carles Cardó o haver encarrilat projectes com el del Museu Casteller, el Museu de Valls o la rehabilitació de Ca Xapes per a la llar del jubilat. Una millora dels equipaments que també s’ha notat en l’àmbit educatiu com, per exemple, les escoles Enxaneta, Candela, Eugeni d’Ors, l’Institut Serra de Miramar o les dues llars d’infants municipals. A la vegada, Farré ha recordat el pes de Valls i l’Alt Camp com a motor econòmic i industrial del sud de Catalunya, com també el reforç de les polítiques de benestar i serveis a les persones

Carme Mansilla, la directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, ha assegurat que cal unir esforços.

Mansilla també ha expressat davant la premsa tot el seu suport a Dolors Farré al capdavant de Junts per Valls.

 

 

 

PUBLICITAT