L’abril comença amb força per les dues colles castelleres dels Xiquets de Valls. Ambdues agrupacions tenen programada sortida per aquest diumenge.

PUBLICITAT

La Colla Vella es desplaçarà a Altafulla per actuar a la diada d’inici de temporada de la colla local. Els de la camisa rosada després de completar construccions de set pisos en les tres primeres sortides esperen estrenar les primeres estructures de vuit bàsiques en aquesta localitat de la comarca del Tarragonès. L’actuació tindrà lloc, a les dotze del migdia, a la plaça del Pou. A més de la Vella i els Castellers d’Altafulla, també hi participarà la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

La Colla Joves viatjarà fins a Cambrils per participar en la diada d’inici de temporada de la colla local. Després d’estrenar el 2de7 dissabte passat al Parc Barrau, els del carrer d’en Gassó es plantegen un pas endavant en el cas que l’assaig d’aquest divendres surti com està previst. L’actuació cambrilenca tindrà lloc, a les dotze del migdia, a la plaça del Setge. A banda de la Joves i la colla local, també hi haurà els Nois de la Torre.

PUBLICITAT