Nova jornada esportiva pels equips de futbol i bàsquet de casa nostra.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup sisè de Segona Catalana, la UE Valls visita diumenge, a les cinc de la tarda, el camp de l’Amposta amb l’objectiu de continuar amb el coixí de 15 punts que li té al Catllar, el segon classificat. Recordem que els blancs-i- vermells són líders de la taula amb 74 punts quan només resten set jornades per acabar la competició.

Al grup tercer de Tercera Catalana també es disputa la jornada 27. L’Atlètic Valls rebrà dissabte a casa, a un quart de set de la tarda, la visita del Sant Jaume dels Domenys. El conjunt de la capital de l’Alt Camp arriba al partit com a tercer classificat a quatre punts del play off d’ascens i a nou de l’ascens directe.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls visita dissabte, a dos quarts de set de la tarda, la pista de l’Esparreguera. A tres jornades pel final, els homes de Jordi Balaguer necessiten una victòria per assegurar-se la permanència a la competició i evitar jugar el play out de descens.

En bàsquet femení, el CB Valls Lear rebrà dissabte al Joana Ballart, a tres quarts de sis de la tarda, el Bàsquet Safa Claror.  Les noies de Benet Ibañez, líders destacades de la competició amb 22 victòries i 2 derrotes, estan a un triomf per classificar-se directament per la fase d’ascens a Copa Catalunya que es jugarà a Valls el cap de setmana de l’1 i 2 de juny.

PUBLICITAT