ERC i Compromís per Valls, que han arribat a un acord per concórrer sota un mateix paraigua a les eleccions municipals del 26 de maig, han presentat aquest dijous a la plaça de l’Oli el segon tram de la llista, concretament, de la sisena a la desena posició.

PUBLICITAT

Andreu Garcia, actual president de la secció local d’ERC, serà el número sis de la llista. Garcia va apuntar que la transparència i la honestedat són bàsics per construir polítiques municipals que es preocupin per solucionar els problemes reals de la gent.

Leticia Vidal, emprenedora vinculada en el món de la comunicació, ocuparà la setena posició. Vidal va destacar que és important que les polítiques públiques es treballin des d’una perspectiva transversal.

Anna Mateu de Compromís per Valls serà la número vuit. Es tracta d’una persona molt implicada en el teixit comercial de la ciutat. Mateu entoma el projecte amb una gran responsabilitat i assegura que treballaran per l’atenció a les persones.

Francesc Blasco ocuparà la novena posició de la llista. Blasco, que és educador social i fa classes d’escacs als centres educatius de la ciutat, vol contribuir a fer un Valls agradable per a tothom.

Dèbora Fernández és treballadora social sanitària i ocuparà la desena posició de la llista. Fernández se sentia afortunada que la coalició republicana hagi volgut comptar amb ella per un projecte que vol contribuir a fer un canvi per Valls.

L’alcaldable d’ERC-Compromís per Valls, Jordi Cartanyà, es va mostrar satisfet de la llista i va apuntar que a la propera legislatura, quan sigui alcalde, impulsarà els projectes necessaris per recuperar el Barri Antic de la ciutat.

Cartanyà també va destacar que tenen un equip de primera per guanyar l’alcaldia i que es treballarà des de l’honestedat, la transparència i la proximitat.

PUBLICITAT