La CUP de Valls va donar conèixer aquest dijous les persones que conformaran la llista de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. En un acte a la plaça 1 d’octubre es va presentar l’actual regidora, Ester Huguet, com alcaldable Huguet va assegurar que es tracta d’una candidatura oberta i transversal per canviar la ciutat.

PUBLICITAT

Els membres que acompanyaran a Huguet a la llista seran Xavi Anglès, Anna Merino, Pere Vidal, Jèssica Beltran, Joan Segura, Bibi Odina, Mario Gonzàlez, Montse Aumatell, Èrik Lozano, Lídia Montalà, Marc Antoni Alava, Laura Pérez, Jep Martí, Elisenda Trilla, Joan Guasch, Sònia Vaquer, Marc de Bofarull, Míriam Culleré, Jofre Llagostera i Montse Capdevila.  Es dona la particularitat que la llista l’encapçala i la tanca una dona.

A més, com a suplents, hi haurà els exregidors que han passat durant les cinc legislatures que els cupaires han tingut representació al consistori vallenc.

PUBLICITAT