La Junta Electoral de Valls obliga a despenjar pancartes de suport als presos polítics a Valls, concretament a l’edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes, de titularitat de la Generalitat. El Partit Popular i Ciutadans van denunciar fa uns dies la presència d’aquests elements en varis edificis públics. La Junta ha donat 48 hores als responsables dels immobles perquè les treguin. Els municipis d’Alcover i Querol també hauran de retirar les seves pancartes i símbols que continguin al·lusions a presos polítics, exiliats o al judici del procés.

PUBLICITAT

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de valls presenta una nova edició del projecte cantata “La Mariona i la Menjanits” . Enguany parteix d’un conte de l’escriptor Jaume Cabré i que ha estat musicat per Rosabel Bofarull. En aquesta ocasió, el cor estarà format per 225 alumnes i una orquestra de 30 alumnes. Hi participaran nens i nenes de les escoles de musica de cambrils, el morell i Vilaseca. L’estrena serà aquest dissabte a 2/4 d’1 del migdia al Centre Cultural Municipal.

El Museu Casteller de Catalunya ja té en marxa la seva pàgina web. Sota el domini museucasteller.cat s’hi poden trobar diferents explicacions sobre què es podrà veure a l’equipament, les activitats que s’hi podran fer, preguntes freqüents, visites i molt més. Aquesta es una de les moltes accions que s’estan duent a terme per tal de donar a conèixer l’equipament, que entrarà en funcionament aquest mes de juny.

TGD Comunicació guanya el premi a les bones pràctiques lingüístiques de l’Alt Camp. El jurat del Premi ha decidit atorgar-lo a aquesta agencia de publicitat vallenca per la seva tasca a favor del foment de l’ús del català. D’altra banda, també ha tingut en compte l’esforç de l’empresa per difondre el patrimoni de l’Alt Camp, a través de la revista ‘Cultura i Paisatge a la Ruta del Cister’. El guardó d’aquest Premi a les Bones Pràctiques es lliurarà en el decurs de la Nit de Premis de Valls, el proper 4 de maig.

Arriba la sisena concentració motera solidaria a valls. La trobada serà aquest diumenge i s’iniciarà amb un esmorzar a la sala Kursaal. Tot seguit es farà ruta per la comarca, amb parada a Puigpelat. Al migdia serà el torn del vermut, un sorteig i el dinar que acabarà amb música i Dj’s. La recaptació recollida serà destinada a una entitat benèfica de la ciutat.

PUBLICITAT