Les competicions de futbol i bàsquet han continuat en aquest primer cap de setmana del mes d’abril.

PUBLICITAT

En futbol, nova victòria de la UE Valls al camp de l’Amposta per 1-2 que deixa a l’equip blanc-i-vermell a un triomf per assolir l’ascens directe de manera matemàtica a Primera Catalana. El conjunt de Joan Antoni Pallarès és líder amb 77 punts amb un avantatge de 15 punts sobre el Catllar, el segon classificat. Diumenge que ve al Vilar, a dos quarts de cinc de la tarda, la UE Valls rebrà el Torreforta. En cas de sumar els tres punts, els vallencs ja hauran pujat de categoria.

Golejada de l’Atlètic Valls per 6-2 davant del Sant Jaume dels Domenys. Aquesta victòria deixa al conjunt de la capital de l’Alt Camp en tercera posició a quatre del play off d’ascens i a nou del líder. La setmana que ve els vallencs visitaran el camp del Torredembarra. El partit es jugarà dissabte a les quatre de la tarda.

En bàsquet, derrota del CB Valls per 80-77 a la pista de l’Esparreguera. Aquesta desfeta fa que els de Jordi Balaguer siguin onzens a la classificació amb vuit victòries i setze derrotes i encara no hagin assegurat la permanència. De fet, la victòria del Calvià 59-65 a la pista del Martorell obliga als vallencs a guanyar el cap de setmana que ve si no es volen veure obligats a disputar el play-out. El pròxim partit del Valls serà dissabte, a les set de la tarda, al Joana Ballart, contra el Cornellà.

Finalment, victòria de les noies del CB Valls (66-56) contra el Bàsquet Safa Claror. Aquest triomf ja dona el passaport a les jugadores de Benet Ibáñez a la fase d’ascens a Copa Catalunya que es jugarà el 1 i 2 de juny a Valls. A la pròxima jornada, el CB Valls Lear visitarà la pista del Mas Avícola. El partit es jugarà dissabte a les deu de la nit.

PUBLICITAT