El Centre Cívic obre avui dilluns el període d’inscripció per a les activitats de la programació de primavera. La nova programació compta amb un total de 51 activitats, distribuïdes en cursos, tallers, espectacles infantils i xerrades. Moltes de les activitats són gratuïtes i mantenen els descomptes i preus reduïts per als col·lectius en risc d’exclusió social i econòmica, per als joves i la gent gran. Pel que fa a novetats, els aliments i la cuina seran els principals protagonistes del nou trimestre, amb sis activitats per conèixer els productes de proximitat i de temporada.

PUBLICITAT

Les inscripcions es poden fer a al Centre Cívic fins a esgotar places. La programació regular d’activitats s’iniciarà l’endemà de Sant Jordi, el 24 d’abril. Totes les activitats també poden consultar-se a la pàgina web de l’Ajuntament de Valls. Tanmateix s’han repartit programes als diferents espais municipals.

PUBLICITAT