Les dues colles castelleres vallenques han tingut sortida aquest cap de setmana.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha estrenat els primers castells de vuit de l’any. Ho va fer aquest diumenge a Altafulla amb motiu de la diada d’inici de temporada de la colla local. La formació que dirigeix Albert Martínez es va apuntar el 3de8, el 4de8 i el 9de7. Es van acomiadar amb tres pilars de 5 i quatre pilars de 4.

A la mateixa actuació, la Colla Jove Xiquets de Tarragona va completar el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 5de7. Van rubricar la jornada amb dos pilars de 5 i quatre pilars de 4.

Els Castellers d’Altafulla es van anotar el 3de6 amb el pilar, el 2de6 i el 4de6. Van acabar amb un pilar de 5 i dos pilars de 4.

La pròxima actuació de la Colla Vella serà dissabte, a les sis de la tarda, a la plaça del Rei de Tarragona, amb motiu de la diada d’inici de temporada dels Xiquets.

El mateix diumenge, la Colla Joves Xiquets de Valls es va desplaçar fins a Cambrils per actuar a la diada d’inici de temporada dels Xiquets locals. Els del carrer d’en Gassó van descarregar el 5de7, el 7de7 i el 3de7 amb el pilar. Van culminar la diada amb el pilar de 5 i quatre pilars de 4.

Els Nois de la Torre van descarregar el 4de6, el 3de6 amb el pilar i el 3de6. Es van acomiadar amb un pilar de 4.

Els Xiquets de Cambrils es van anotar el 4de6, el 2de6 i el 3de6 amb el pilar. Van finalitzar amb un pilar de 4.

La pròxima sortida de la Colla Joves no serà fins el pròxim 27 d’abril a Vilanova i la Geltrú amb motiu de la vigília d’inici de temporada dels Bordegassos.

PUBLICITAT