La regidoria de Comerç i Turisme convoca una nova edició del “Barri en Flor que s’impulsa conjuntament amb Comerç de Valls. El concurs de decoració floral arriba enguany a la seva onzena edició en un certamen obert a tots els veïns del Barri Antic i també a tots els comerciants de la ciutat que podran utilitzar plantes naturals, flors, decoració creativa i color en finestres, balcons, façanes, carrers i aparadors de la ciutat. Ens ho comenta Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme i Carme Sendra, presidenta de Comerç de Valls.

PUBLICITAT

Aquest any les escoles de Valls s’hi han tornat a sumar i seran les encarregades de decorar els porxos de la plaça del Blat. D’altra banda, també s’ha previst decorar la façana de l’Ajuntament amb un muntatge de flors fetes amb plats de plàstic.

Els participants hauran de tenir instal·lada la decoració floral entre el 20 de maig i el 9 de juny. El jurat valorarà aspectes com la utilització de plantes i flors naturals vives, però també la utilització d’elements decoratius, l’ús de material reciclat. La inscripció en el concurs és gratuïta i ja es pot formalitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà fins al 4 de maig.

En total es lliuraran 2.400 euros en premis en diferents categories. D’aquesta manera es premiaran als particulars amb el balcó verd i balcó creatiu, als comerços, a la millor comunitat de veïns o façana guarnida i al millor carrer o col·lectiu associat.

PUBLICITAT