Els quatre regidors d’ERC a l’Ajuntament de Valls fan balanç dels quatre anys al govern vallenc. El portaveu del partit, Jordi Cartanyà ha dit que han mirat d’acomplir, en totes les regidories, allò amb que es van comprometre. Ha explicat que dels 30 punts de l’acord de govern s’ha assolit el compliment del 60%.

PUBLICITAT

Cartanyà també ha dit que  altres projectes no s’han pogut complir, com per exemple, el de trobar una ubicació a l’Escola de Música Robert Gerhard perquè no s’ha fet el pla funcional. En canvi, l’acord de buscar un emplaçament per les noves dependències de la Policia Local està molt avançat. Cartanyà ha posat èmfasi també en els avanços en lloguer social i rehabilitació d’edificis que s’ha fet.

En l’àmbit de la regidoria de Comerç i Turisme, Òscar Peris, ha parlat de tot el que s’ha fet durant aquests 4 anys. S’ha posat en marxa la nova oficina de turisme amb més serveis i oferta. Peris també ha parlat de la bona feina que s’ha fet alhora de dinamitzar l’activitat comercial vallenca. D’altra banda, Núria Gavarró, regidora de Participació Ciutadana i Igualtat, ha valorat molt positivament la posada en marxa i l’augment econòmic destinat als pressupostos participatius, a més de l’elaboració del nou ROM que actualment s’hi està treballant. I per acabar, Francesc Anguela, regidor de Transparència i Tecnologies de la Informació, ha dit que s’ha acomplert amb temes d’administració electrònica, amb projectes  com  la nova web, la posada en marxa de radio ciutat de valls, la seu electrònica i el portal de transparència. A nivell de mobilitat s’ha implantat el projecte de senyalització urbana i  la xarxa wifi a molts punts de la ciutat.

PUBLICITAT