Els audiovisuals de l’àrea cronològica del Museu Casteller de Catalunya integren el talent vallenc dins la museografia del nou equipament gràcies a la participació del creador de Valls, Jordi Ferré Batalla. El director cinematogràfic local ha coordinat els nou audiovisuals corresponents a les nou etapes de la història dels castells. Ferré, que ha confiat l’apartat musical a la productora Telemann Rec, ha assegurat que la cronologia d’imatges vol ser un viatge emocional a través de la història castellera.

PUBLICITAT

Ferré i el seu soci Marc Martí, a través de la productora Uncle Jun Films, han estat els responsables de la creació d’aquests nou clips, de dos minuts i mig cadascun. D’altra banda, la documentació finals de les imatges ha anat a càrrec del vallenc Pau Salat i del morellenc Guillem Barberà.

 

 

PUBLICITAT