La comissió organitzadora de la Nit de Premis, integrada per l’Ajuntament de Valls, la Fundació Ciutat de Valls i la Cambra de Comerç, han presentat aquest dimarts el cartell de guanyadors de la 36a edició que se celebrarà el pròxim 4 de maig, a partir de dos quarts de nou del vespre, al Centre Cultural Municipal. Els guardons més destacats són l’Escola Enxaneta, que s’ha endut el premi a la Iniciativa Cívica i Jep Martí, que rebrà el del Vallenc de l’Any.  El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, ha destacat que la gala any rere any vol reconèixer a les persones, entitats, empreses i institucions que han fet que la comarca deixi petjada en l’esdevenir de la història del país.

PUBLICITAT

La resta de guardons són els següents:

Eurosparty, Calçats Nardo, Mobles i Matrius Fisas Navarro SL, Celler Cooperatiu de Vila-rodona, Intress, Prat International Brands SL, la doctora Elena Solà Miravete de Fundació Ginac, Lluís Figuerola, TGD Comunicació, Miquel González i Joaquim Roglan.

PUBLICITAT