L’Ajuntament de Valls aprova el projecte de modernització de l’enllumenat del barri del Fornàs amb una inversió de gairebé 200.000 euros. L’actuació contempla renovar els 246 punts de llum de tots els carrers del barri i la instal·lació de dos nous quadres elèctrics. D’altra banda, s’estan executant els treballs al carrer de la Cort i el Pati i, en breu, s’iniciarà la renovació de 113 grups òptics al passeig de l’Estació.

PUBLICITAT

El consistori també ha aprovat el projecte de substitució de l’enllumenat a la carretera del Pla, en concret en el tram comprès entre les places de la Creu i del Cementiri. Amb aquest últim projecte, l’Ajuntament haurà completat la millora de l’enllumenat a tot l’àmbit urbà de la carretera del Pla.

El bou, el lleó i la Mulassa de Valls actuaran al 32è Aplec Internacional d’Adifolk a Copenhagen. Serà dies 26, 27 i 28 d’abril quan la capital danesa rebrà un centenar d’agrupacions catalanes que representaran les nostres tradicions, juntament amb mig miler de persones d’arreu de Catalunya.  

Torna el Talonari Cultural de La Ruta del Cister amb vals de descompte, activitats i visites guiades per descobrir el territori. El talonari té validesa durant tot l’any coincidint amb l’Any del Turisme Cultural i es podrà trobar a partir de Setmana Santa a les oficines de turisme de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell. Enguany La Ruta del Cister celebra els seus 30 anys.

La setmana passada s’iniciaven les obres de construcció de la nova pista poliesportiva del Vilar. El projecte, que representa una inversió de més de 293.000 euros, preveu transformar completament un àmbit de 2.650 m2. L’equipament estarà adaptat per a la pràctica del futbol sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei. En paral·lel, també s’estan executant les obres de reparació dels vestidors del Vilar, amb una inversió de 187.000 euros.

Esquerra Republicana de Catalunya a Valls i l’Alt Camp celebrarà divendres el Sopar de la República al restaurant Masia Bou. Durant el sopar es presentaran les 14 llistes que Esquerra farà a la comarca. A més, també es retrà homenatge a Josep Maria Climent, històric militant vallenc que va morir l’any passat.

 

PUBLICITAT