La CUP reivindica la municipalització de les escoles bressol com l’única eina per garantir la continuïtat i la qualitat del model educatiu. Ho ha fet en un debat en el qual hi han participat unes 25 persones i que ha comptat amb la participació d’Ester Huguet, regidora de la formació a l’Ajuntament de Valls, Laia Estrada, regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona i Marta Secall, mestra de la Llar d’Infants Xiquets i Xiquetes.

PUBLICITAT

L’acte s’ha celebrat el mateix dia que l’equip de govern anunciés l’inici del procés de l’estudi que ha de permetre la municipalització de les llars. La formació ha assegurat que vetllarà per garantir les condicions laborals de les treballadores i la qualitat del servei. També han al·legat que des del partit defensen la gestió directa perquè permet una major fiscalització i una garantia de que els recursos es destinaran exclusivament al seu objectiu.

Les persones assistents han debatut sobre la municipalització de les llars. D’entre els temes que s’han debatut destaca el futur de les escoles bressol, les condicions laborals de les treballadores, la possibilitat d’assumir la gestió directa per part de l’Ajuntament i la necessitat de garantir la continuïtat del model educatiu actual.

 

PUBLICITAT