Cap de setmana d’èxit pels equips esportius de casa nostra.

PUBLICITAT

La UE Valls ja és equip de Primera Catalana. Els vallencs van complir diumenge en un estadi del Vilar ple a vessar i es van imposar al Torreforta per 5-2. Aquest triomf fa que l’equip de Joan Antoni Pallarès sigui líder amb 80 punts i s’hagi assegurat matemàticament l’ascens de categoria quan encara falten cinc jornades per jugar. A la pròxima jornada, passat Setmana Santa, el Valls visitarà el camp del Vila-seca. El partit es jugarà diumenge 28 d’abril a les cinc de la tarda.

Al grup 3 de Tercera Catalana, triomf de l’Atlètic Valls per 0-2 al camp del Torredembarra que els permet que continuïn somiant en classificar-se pel play off d’ascens a Segona catalana. Quan també falten cinc jornades per jugar, l’Atlètic és tercer a la classificació a quatre del Montblanc, el pròxim rival. El partit contra l’equip de la capital de la Conca de Barberà es jugarà dissabte 27 d’abril a un quart de set de la tarda.

En bàsquet, el CB Valls va aconseguir la permanència a la lliga EBA després de guanyar al pavelló Xavi Tondo 82-50 davant del Cornellà. El conjunt que entrena Jordi Balaguer afrontarà la darrera jornada de lliga el pròxim dissabte 27 d’abril a la pista del Salou. El partit es jugarà a les set de la tarda.

I en bàsquet femení, victòria de les noies del CB Valls 48-68 contra el Mas Avicola. Les noies de Benet Ibañez, que ja s’han classificat per la fase d’ascens a Copa Catalunya, tornaran a la competició el pròxim 28 d’abril quan jugaran a casa contra el QSport. El partit es jugarà a les sis de la tarda

PUBLICITAT