El cap de setmana previ a Setmana Santa pot donar més d’una alegria als equips esportius de casa nostra.

PUBLICITAT

En futbol, la UE Valls pot certificar matemàticament l’ascens directe a 1a Catalana. L’equip que entrena Joan Antoni Pallarès rep diumenge al Vilar, a partir de dos quarts de sis de la tarda, el Torreforta. Recordem que l’equip blanc-i-vermell és líder destacat de la lliga amb 77 punts i només li resten tres punts per pujar de categoria. Per aquest enfrontament la directiva de l’entitat vallenca ha posat l’entrada gratuïta als aficionats amb l’objectiu d’omplir les grades de l’estadi.

A Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visita dissabte, a les quatre de la tarda, el camp del Torredembarra. El conjunt vallenc, que ara mateix ocupa la tercera posició de la classificació, necessita sumar els tres punts per mantenir les opcions de lluitar per poder jugar el play off d’ascens.

En bàsquet, el CB Valls necessita guanyar dissabte, a les set de la tarda, al Cornellà per certificar la permanència a la Lliga EBA i evitar jugar el play off de descens. Els de Jordi Balaguer ocupen la onzena posició de la classificació amb vuit victòries i setze derrotes.

Finalment, les noies del CB Valls, que ja s’han classificat per la fase d’ascens per pujar a Copa Catalunya, visiten dissabte, a les deu de la nit, la pista del Mas Avícola.

PUBLICITAT