La Colla Vella dels Xiquets de Valls va actuar dissabte a la diada d’inici de temporada dels Xiquets de Tarragona. Els de la camisa rosada van descarregar el 3de8, el 4de8 i el 9de7. Es van acomiadar de plaça amb tres pilars de 5 i quatre pilars de 4.

PUBLICITAT

La colla que dirigeix Albert Martínez tornarà a les places el pròxim 28 d’abril a la diada de Sant Jordi de Riudoms al costat de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus.

A la mateixa actuació, els Xiquets de Tarragona van completar el 5de7, el 4de7 amb el pilar i el 3de7. Van finalitzar la seva actuació amb un vano de 5.

Els Xiquets de Reus es van anotar el 2de7, el 3de8 i el 4de7. Van culminar la seva actuació amb un vano de 5.

La Colla Joves Xiquets de Valls no ha tingut actuació aquest cap de setmana. Els de la camisa vermella no tornaran a les places fins el pròxim 27 d’abril quan actuaran a Vilanova i la Geltrú amb motiu de la prèvia de la diada dels Bordegassos.

PUBLICITAT