El partit Assemblea per Valls, que representa un grup d’activistes que lluiten pels drets de les persones que han conegut al carrer, ha decidit que no concorrerà a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

PUBLICITAT

Fonts d’aquest grup ha donat a conèixer al seu facebook oficial que no són gent d’institucions, encara que continuaran presents als carrers amb l’objectiu de treballar per un millor model de ciutat.

Assemblea per Valls també ha lloat la feina de Compromís per Valls d’aquests quatre anys amb Ramon Font al capdavant i ha anunciat que donaran suport a la coalició que faran amb ERC. Des d’aquest grup vallenc expressen que Font ha demostrat ser una persona que pateix pels problemes de la ciutat en relació a l’estat dels torrents, el Barri Antic, la gent que ho passa malament i del petit comerç.

Finalment, doncs, seran set llistes que concorreran a les eleccions municipals que se celebraran d’aquí a un mes: Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls, CUP, PSC, PP, Ciutadans i Podem.

PUBLICITAT