Jordi Salvador i Duch va néixer a Tarragona un 23 de juliol de 1964. Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat Rovira i Virgili. També és diplomat en Educació General Bàsica i doctor en Antropologia Cultural i Social.

PUBLICITAT

Des del 2008 es secretari general de la Unió General de Treballadors de Catalunya a Tarragona. A les eleccions generals del 2015 va encapçalar la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya per la circumscripció Tarragona i va ser escollit diputat. Va repetir l’escó a les 2016 i aquest 2019 es presentarà per tercera vegada.

Aprofitant la visita que va fer a Valls el passat 24 d’abril, el nostre company Jaume Pros va poder parlar amb ell sobre la campanya d’aquestes eleccions generals i també de la candidatura d’ERC-Compromís per Valls de les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

 

PUBLICITAT