L’actual president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Picamoixons repetirà com a candidat a la reelecció del seu càrrec. Rull torna a presidir l’Entitat perquè assegura que vol donar continuïtat als projectes engegats i també per aconseguir una major independència administrativa de la localitat respecte Valls. Des de Junts per Valls, Dolors Farré, es compromet a crearà una taula mixta de representants de Picamoixons i de Valls per renovar el conveni, amb major finançament i inversions. Farré també ha destacat que es desplegarà l’administració electrònica i es garantirà que els veïns de Picamoixons puguin realitzar tràmits municipals sense haver de desplaçar-se a Valls. Rull també creu que s’ha d’invertir en habitatge per incentivar l’arribada de famílies joves a la localitat, nucli que presideix des de l’any 2011.

PUBLICITAT
PUBLICITAT