El cap de setmana posterior a Setmana Santa torna l’activitat esportiva pels equips de futbol i bàsquet de casa nostra.

PUBLICITAT

En futbol, la UE Valls que en la passada jornada ja va aconseguir l’ascens matemàtic a 1a Catalana visita el camp del Vila-seca, que ocupa posició de descens.  Quan falten cinc jornades per finalitzar la lliga, el conjunt de Joan Antoni Pallarès espera mantenir la capacitat guanyadora i sumar el màxim nombre de punts possibles. El partit es jugarà diumenge a les cinc de la tarda.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls es juga dissabte al Vilar gran part de les possibilitats per poder quedar-se amb la segona posició que dona accés a disputar el play off d’ascens. Els vallencs jugaran contra el Montblanc, segon classificat que tenen a quatre punts. El partit començarà a tres quarts de sis de la tarda.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls tancarà la lliga dissabte a la pista del Salou. Cap dels dos equips s’hi juga res, però el conjunt de la capital de l’Alt Camp intentarà acomiadar-se amb una victòria per maquillar una temporada difícil. El partit es jugarà a les set de la tarda.

Per acabar, a primera femenina, les noies del CB Valls, que ja fa setmanes que s’han classificat per jugar la fase d’ascens a Copa Catalunya, s’enfronten diumenge al Qsport. El partit es jugarà diumenge a les sis de la tarda.

PUBLICITAT