Després de les vacances de Setmana Santa, les dues colles dels Xiquets de Valls reprenen la seva activitat.

PUBLICITAT

La Colla Joves serà dissabte a la prèvia de Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu d’estrenar el primer castell de vuit de la temporada. Els de la camisa vermella actuaran acompanyats dels Bordegassos de Vilanova i la Conllonga de Castelló. La diada vilanovina serà, a partir de les sis de la tarda, a la plaça de l’Assumpció.

Diumenge, la Colla Vella serà a Riudoms en una actuació de nova creació que neix amb motiu de Sant Jordi. Després de dues diades fent castells de vuit bàsics, els de la camisa rosada podrien fer un pas més enllà. A la cita riudomenca, els del Portal Nou actuaran acompanyats dels Xiquets de Reus i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’actuació serà, a les dotze del migdia, a la plaça de l’Om.

PUBLICITAT