Cap de setmana de bons castells per part de les dues colles castelleres vallenques

PUBLICITAT

La Colla Joves Xiquets de Valls va celebrar dissabte el cinquè Memorial Ramon Barrufet. En una actuació que va tenir lloc a la plaça del Carme, els de la camisa vermella van descarregar el 3de8, el 4de8 i el 7de7. Per rubricar la jornada van estrenar el primer pilar de 6 de la temporada.

A la mateixa diada, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van descarregar el 3de7, el 4de7 i el 2de6.

Els Castellers de Sant Cugat van completar el 2de7, el 4de7 i el 3de7.

Els Margeners de Guissona es van anotar el 4de6, el 3de6 aixecat per sota i el 3de6 amb el pilar

La pròxima cita de la Joves serà diumenge, a les dotze del migdia, a Perafort. La colla que dirigeix Francesc Ramon actuarà al costat dels Nens del Vendrell i els Xiquets de Vila-seca.

El mateix dissabte, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va actuar a la Fira del Vi de Falset. Els del Portal Nou es van anotar el 2de7, el 3de8 després d’un intent desmuntat, el 4de8 i el 4de7 amb el pilar.

Per la seva banda, els Brivalls de Cornudella van descarregar el 3de6, el 4de6 i el 3de6 amb el pilar.

La pròxima diada de la Vella serà diumenge, a les dotze del migdia, a Lleida amb motiu de la festa major de Sant Anastasi. Els de la camisa rosada compartiran plaça amb els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers de Lleida.

PUBLICITAT