La temporada esportiva dels equips de casa nostra va arribant a la seva fi.

PUBLICITAT

La UE Valls, equip de 1a Catalana des de fa unes setmanes, es va imposar diumenge a casa per 5-2 davant del Riudoms. A falta de tres jornades pel final, l’equip que entrena Joan Antoni Pallarès és líder de la categoria amb 83 punts. A la pròxima jornada, el conjunt de la capital de l’Alt Camp visitarà el camp de la Sènia. El partit es jugarà diumenge a les quatre de la tarda.

Al grup tercer de 3a Catalana, l’Atlètic Valls es va imposar diumenge per 2-3 al camp de l’Altafulla. Quan resten tres jornades per acabar la competició, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ocupa la tercera posició a set punt del Montblanc, que ocupa la segona posició que dona dret a disputar el play off d’ascens. A pròxima jornada, els jugadors vallencs rebran a casa la visita de l’Alcover. El partit es jugarà dissabte a un quart de set de la tarda.

I en bàsquet femení, les noies del CB Valls, que ja fa setmanes que han certificat la seva classificació pel play off d’ascens a Copa Catalunya es van imposar dissabte a la pista del Cornellà (56-67). A dues jornades pel final, les jugadores vallenques ocupen la primera posició de la lliga amb 26 victòries i 2 derrotes. A la pròxima jornada, les noies de Benet Ibáñez rebran a casa la visita del Vilanova. El partit es jugarà diumenge a les set de la tarda.

PUBLICITAT