La CUP de Valls presenta les seves propostes en els àmbits feminista i pel que fa al col·lectiu de lesbianes, Gais,​ Bisexuals i Transexuals. La formació considera que l’equip de govern municipal ha estat un «desastre» en polítiques de gènere i asseguren que la regidoria d’Igualtat ha fet «propostes d’aparador», però no ha anat a l’arrel del problema. Els cupaires també reclamen un major finançament del Servei d’Atenció a la Dona al temps que assegura que en els últims anys només s’han dut a terme polítiques d’aparador.

PUBLICITAT

D’altra banda, la formació també ha presentat les seves propostes en matèria d’habitatge de cara al proper mandat. En destaquen un augment de la inversió municipal, l’aposta per l’habitatge social i la necessitat de mobilitzar els pisos buits. Des de la CUP considerem que sense una major inversió municipal la crisi de l’habitatge a Valls no es resoldrà. Des de la formació  també lamenten la gran quantitat de pisos buits que hi ha a la ciutat i la poca voluntat política per mobilitzar-los.

PUBLICITAT