Som* i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya signen un acord per a la difusió audiovisual de les properes quatre temporades de castells. Som* generarà i difondrà continguts sobre i per a la comunitat castellera a través de diferents canals i de la nova plataforma Castells.tv

PUBLICITAT

Aquest dimarts al migdia, Som* i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya han signat un acord per a la difusió audiovisual de les properes quatre temporades castelleres. Som* serà l’encarregada de difondre l’activitat castellera dels propers anys a través de la retransmissió de la majoria de jornades castelleres i la creació de nous continguts. El projecte té el doble objectiu de consolidar la comunitat castellera i alhora difondre la seva activitat arreu del país i del món. LA CCCC valora molt positivament l’acord, ja que permet fer un gran pas endavant en el seu objectiu de vetllar per la màxima difusió del fet casteller i garantir la bona imatge i prestigi que l’activitat mereix.

Per fer-ho, les dues parts acorden continuar impulsant els continguts audiovisuals que actualment cobreixen l’actualitat castellera: 30 retransmissions en directe, el programa televisiu setmanal i els resums de les diades més importants de la temporada. També mostren el compromís d’actualitzar i millorar aquests continguts, ampliar-los i fer-los accessibles de forma gratuïta a tota la comunitat castellera i aficionada al fet casteller.

Un dels eixos principals d’aquesta nova etapa de la difusió del fet casteller serà el portal web Castells.tv, des d’on es mantindrà viva i dinamitzada l’actualitat castellera durant tota la temporada. A través d’aquest portal es podran veure de manera gratuïta les retransmissions de 30 jornades castelleres (entre elles, 6 diades d’especial rellevància), els resums de les jornades i peces específiques d’anàlisi castellera, així com nous continguts en diferents formats audiovisuals.

A més de la difusió a través del nou portal web, Som* oferirà aquests continguts a diversos canals de televisió, especialment Televisió de Catalunya. Aquest acord també inclou la creació de continguts castellers per arribar al públic internacional, que cada cop té més interès per aquesta activitat.

En resum, una major difusió, la millora de la qualitat dels productes, l’enfortiment de la imatge dels castells i de la comunitat, i la vocació internacional són els eixos vertebradors de la col·laboració. El projecte comptarà amb la producció tècnica de la productora de Som*, SomBatabat, i estarà pilotat pels seus productors executius Marc Roma i Oriol Cortacans.

 

PUBLICITAT