La 7a edició de la Music Valls Va de Vins se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig a la plaça del Pati de Valls, amb música en directe, gastronomia local i cellers del territori. Enguany  seran una dotzena de cellers de l’Alt Camp i vuit propostes musicals les que participaran del certamen. Com a novetat, enguany s’incorpora un nou escenari, el refugi antiaeri de valls que acollirà dos concerts solidaris. Ens ho explica Òscar Peris, regidor de turisme i comerç de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Pel que fa als vins se’n podran tastar una setantena, d’entre els quals es troben els cellers Mas Vicens de Cabra del Camp, Adernats de Nulles, Celler Sanromà de Vila-rodona, Vinyes de l’Alba  o Vermut Montseta  i  la Societat Agrícola de Valls. Tots aquests vins aniran acompanyats per degustacions gastronòmiques dels restauradors locals. Pel que fa als tiquets, ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme del municipi. L’organització espera superar les 7.000 degustacions si la climatologia acompanya.

La programació començarà divendres amb Susannes i  el grup de soul Sardina’s Golden Rule. La nit  la tancarà el cada vegada més popular Èric Vinaixa. I dissabte hi haurà un concert al migdia amb el Trío Imposible. A la tarda serà el torn de Joan Reig, David Carabén, Shirley Davis & The Silverbucks.

El Music Valls Va de Vins posarà el punt final diumenge al matí amb el festival Minipop i l’actuació del grup de pop rock independent Ran Ran Ran. L’actuació es compaginarà amb diversos tallers per als més petits. Durant els propers dies, els comerciants de Valls repartiran cent tiquets de consumició als clients que acreditin quatre compres als comerços adherits a la campanya.

La Music Valls Va de Vins està organitzada per la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls juntament amb la DO Tarragona, la Societat Agrícola de Valls i l’Associació de Restauradors del municipi.

PUBLICITAT