El banc dels aliments realitzarà els dies 10 i 11 de maig l’operació quilo, de recollida d’aliments bàsics  als  supermercats Carrefour Market. La campanya començarà a les 9 del mati i fins les 21 del vespre, divendres i dissabte. L’objectiu es que cada supermercat reculli un quilo d’aliments per a les persones més necessitades. Els aliments bàsics son llet, arròs, oli, llegum cuita amb envàs de vidre, pasta i Conserves. Els productes recollits al Carrefou del barri del Fornàs de Valls, seran per les entitats socials de la ciutat.

PUBLICITAT

L’Oficina de Turisme de Valls participava el cap de setmana passat al Mercat d’Escapades a Catalunya, una fira de turisme de proximitat que ha presentat a Barcelona diferents propostes per gaudir de la natura, l’aventura, la cultura o el patrimoni del territori català. L’Oficina de Turisme de Valls  ha repartit més de 5.000 tríptics turístics. El showcooking de l’Associació de Restauradors de Valls, el museu casteller i les visites guiades als monuments vallencs, les activitats que mes interès han despertat entre els assistents a la fira.

L’ANC de Valls recull 3.450€ gràcies a la subhasta d’obres del pintor Jaume Solé. Una subhasta que va tenir lloc dissabte passat al pati de Sant Roc i els diners de la qual es destinaran a la caixa de solidaritat amb els presos polítics, exiliats i represaliats per l’Estat espanyol. D’altra banda, aquest dissabte, 11 de maig, l’acordió diatònic de Guillem Anguera protagonitzarà el Valls per la Llibertat. Serà a les 12 del matí a la plaça de l’U d’octubre.

Xerrada sobre tràmits i gestions per a la gent gran, en el marc del programa envelliment actiu, impulsat per la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Valls. La xerrada tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig i les sessions aniran a càrrec dels treballadors i treballadores socials. La primera es realitzarà  dilluns a les 17 hores a la sala d’actes del Centre Cívic; dimarts serà a dos quarts de cinc a al Centre Esportiu Municipal El Fornàs, i finalment, dimecres a les 17 hores al Local social de Picamoixons.

L’Oficina Jove de l’Alt Camp ofereix aquest mes de maig dues activitats sobre ocupació juvenil. Es tracta d’una xerrada i un taller en els que s’incidirà en aspectes referents a ocupacions d’estiu i a les entrevistes de feina. La xerrada «Vull treballar a l’estiu» tindrà lloc el proper dimarts 14 de maig a les 19.00 h al Centre Cívic. L’altra activitat és el taller «L’entrevista, eines per superar-la amb èxit», el qual es durà a terme el dia 30 de maig a les 11.00 h al Consell Comarcal de l’Alt Camp. Cal fer inscripció prèvia a l’Oficina Jove de l’Alt Camp.

PUBLICITAT