La CUP ha obert la campanya electoral amb un acte celebrat aquest dissabte a la Plaça dels Alls, on s’ha reivindicat com l’alternativa de govern. Ester Huguet, candidata a l’alcaldia de la CUP, ha afirmat que el vot cupaire és l’únic que garanteix un canvi a la ciutat vallenca. D’altra banda, el partit anticapitalista també ha denunciat que el model de ciutat de Convergència i Unió està esgotat.

PUBLICITAT

Pel que fa a Junts per Valls dimarts celebrarà l’acte central de campanya per a les properes Eleccions Municipals i Europees. Serà al Centre Cultural a les 20 hores i comptarà amb la participació de Gorka Knorr, exvicepresident del Parlament Basc i número 5 de la candidatura a les Eleccions Europees; Eduard Pujol, diputat de Junts per Catalunya al Parlament; i el president Carles Puigdemont. L’actual alcalde de Valls i portaveu del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet també prendrà part de l’acte. La candidata a l’alcaldia, Dolors Farré, presentarà el projecte de ciutat i els diferents punts del programa electoral, acompanyada dels membres que integren la candidatura.

PUBLICITAT