El Museu de Valls ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, el Dia Internacional i la Nit dels Museus, que coincidiran aquest any en el calendari el dissabte 18 de maig. Serà la tercera edició d’aquesta commemoració a la ciutat, i per això, el Museu de Valls obrirà les seves portes de manera intensiva i comptarà amb diverses activitats totes elles gratuïtes.

PUBLICITAT

Els actes començaran a les sis de la tarda de dissabte amb un taller didàctic infantil, pensat per nens i nenes d’entre 7 i 12 anys, que podran descobrir l’exposició que es prepara aquests dies amb obres adquirides pel Museu de Valls durant els últims 20 anys. Les inscripcions per a l’activitat ja poden realitzar-se al correu electrònic museu@valls.cat. De cara a la nit, el Museu de Valls es transformarà en un escenari policíac i de crim, amb una visita teatralitzada i interactiva.

En paral·lel a aquests actes, el Passeig del Caputxins serà l’escenari, a partir de les 22.30h, d’una actuació musical en directe, maridada amb vins de la DO Tarragona. Per acabar la jornada, el Museu de Valls obrirà portes a la seva exposició un cop acabada l’activitat teatral. Serà cap a les 23.30h i fins la 1h de la matinada.

PUBLICITAT