Les dues colles castelleres vallenques han actuat aquet diumenge.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va participar a la diada de Sant Anastasi de Lleida. Els de la camisa rosada van descarregar el 5de8, el 2de8 i el 4de8. El pròxim dissabte, la colla que dirigeix Albert Martínez té la diada de Sant Isidre a la plaça de l’Oli on es podria atrevir amb el primer castell de nou de la temporada.

A la capital del Segrià, els Moixiganguers d’Igualada van completar el 2de8, el 4de8 i el 7de7 ; i els Castellers de Lleida es van anotar el 2de7, el 4de8 carregat i el 7de7.

A Perafort, la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar el 4de8, el 3de8 i el 7de7. A la ronda de pilars, es van anotar el segon pilar de 6 de la temporada. Els de la camisa vermella tornaran a actuar diumenge al migdia a la festa major del Milà.

A la mateixa diada que la Joves, els Nens del Vendrell van descarregar el 3de7, el 4de7 amb el pilar i el 4de7; i els Xiquets de Vila-seca el 3de6, el 3de6 amb el pilar després d’un intent i el 2de6 després d’un intent.

PUBLICITAT