Els equips esportius de casa nostra han tingut un altre cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Al grup 6 de Segona Catalana, la UE Valls, que ja fa setmanes que ha pujat de categoria, va disputar el seu antepenúltim partit. El conjunt de Joan Antoni Pallarès va perdre per 2-1 al camp de la Sènia. A la pròxima jornada, els vallencs rebran diumenge a casa, a dos quarts de cinc de la tarda, a la Pobla Mafumet B.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls es va imposar a casa per 4-2 a l’Alcover. A dues jornades pel final, l’Atlètic manté vives les opcions per classificar-se pel play off d’ascens a Segona Catalana. El Montblanc, el segon classificat, va perdre per 3-2 contra el Morell. Els vallencs, que tenen a quatre punts el conjunt de la Conca de Barberà, visitaran el camp del Calafell. El partit es jugarà dissabte a les cinc de la tarda.

I en bàsquet, les noies del CB Valls s’han proclamat campiones de Primera Femenina. Les jugadores de Benet Ibáñez, que ja estan classificades per la fase d’ascens a Copa Catalunya, es van imposar a casa al Vilanova per 66-55. En la darrera jornada, el conjunt de la capital de l’Alt Camp visitarà la pista de l’Spar City Lift Girona B. El partit es jugarà dissabte a les sis de la tarda.

PUBLICITAT