Esquerra Republicana i Compromís per Valls presenten les seves propostes en matèria de comerç, turisme, empresa i ocupació. L’acte s’ha fet aquest matí al Polígon Industrial de Valls, al costat de l’hotel Class. L’alcaldable, Jordi Cartanyà, ha explicat que un dels objectius bàsics i principals és revitalitzar el teixit econòmic de la ciutat, treballant al costat dels emprenedors, la petita i mitjana empresa i dels autònoms.

PUBLICITAT

Cartanyà també ha dit que un dels principals punts d’atenció han de ser les persones que es troben a l’atur i en risc d’exclusió social. A més ha destacat que cal seguir amb el pla de manteniment del Polígon.

Pel que fa a les propostes en turisme i comerç, Òscar Peris, número tres de la llista, ha dit que cal seguir treballant en l’àmbit del turisme i potenciar l’Oficina de Turisme com a porta d’entrada de la ciutat. Peris també ha destacat que el futur Museu Casteller ha de ser un dinamitzador del centre comercial de la ciutat.

Finalment ha parlat del valls va de vins, les jornades gastronòmiques del calçot i la favatada, tots ells esdeveniments de gran èxit i consolidats a la ciutat.

D’altra banda, la plaça del Pati acollirà dimecres l’acte central de campanya d’ERC-Compromís per Valls. L’acte començarà a les 7 de la tarda i hi intervindran: Raquel Sans, diputada al Parlament; Joan Tardà, exportaveu d’Esquerra al Congrés dels Diputats; Joan Josep Nuet, diputat al Congrés, i Jordi Cartanyà, candidat a l’alcaldia de Valls.

PUBLICITAT