La Fundació Unió Anelles de la Flama se suma a la iniciativa ciutadana de recuperar l’Orgue de l’església de Sant Joan. Ho farà amb els diners recollits durant la 29ena Pujada de la Mulassa a Miramar. La festa serà diumenge 19 de maig i s’iniciarà a les 8 del matí amb sortida des del local social de la UAF. Està previst un esmorzar cap a les deu del matí per tal de recuperar forces i seguir pujant pel GR. En arribar al poble, la Mulassa es trobarà amb la Mulassa petita i totes dues faran l’últim tram del recorregut fins arribar a la creu de la muntanya. Cap a la una del migdia s’arribarà a la plaça de Miramar on ballaran les dues  mulasses i es farà un vermut popular. Per acabar la jornada, a 2/4 de 3 de la tarda, al local social de l’entitat, hi haurà un dinar i diversos sortejos amb productes exclusius de la Mulassa de Valls, en col·laboració amb diversos establiments de la ciutat.

PUBLICITAT

Com a record s’ha dissenyat una polsera amb la silueta de la Mulassa i el logotip de l’Orgue. L’import econòmic recaptat durant la festa es destinarà per apadrinar un tub. Les inscripcions tenen un cost de 4 euros i en cas de que els participants vulguin quedar-se a dinar seran 10 euros. Els tiquets poden adquirir-se al local de la UAF o al Magatzem del Vermut, a la plaça de l’Oli.

PUBLICITAT