Parlem ara dels actes de campanya que van tenir lloc ahir dimecres a la capital de l’Alt Camp. Esquerra Republicana- Compromís per Valls feia al vespre el seu acte central a la plaça del Pati, davant d’unes 200 persones. Amb les paraules: ”Sumeu-vos a aquest projecte que vol fer tornar a bategar la ciutat, a fer un Valls que sedueixi”, Jordi Cartanyà, el cap de llista de la coalició, tancava l’acte, després d’explicar la proposta de futur a tots els assistents. També van intervenir en  l’acte Joan Tardà, Joan Josep Nuet, Raquel Sans, Núria Gavarró, i les paraules escrites d’Oriol Junqueras i les enregistrades de Marta Rovira.

PUBLICITAT

Unes hores abans, Junts per Valls presentava les propostes educatives del seu programa electoral. La formació aposta per actuar als centres Eladi Homs i Baltasar Segú, avançant des del consistori al departament d’Ensenyament les inversions, per un import de 500.000€. Pel que fa als estudis musicals, Junts per Valls manté l’aposta per ubicar l’Escola Municipal de Música a l’edifici de Ca Padró. Des del partit també plantegen elaborar un Pla Educatiu de Ciutat que permeti fixar objectius anualment i fer avaluació de les polítiques educatives. També es posaran els recursos de la ciutat al servei de l’educació per esdevenir plenament Ciutat Educadora.

I pel que fa a la CUP de Valls, la Cooperativa Agrícola va ser l’escenari de l’acte “Dones valentes, fent municipis valents”. Un acte molt emotiu amb totes les dones caps de llista del Camp de Tarragona. Hi van intervenir les alcaldables de la CUP de Capafonts, El Pla de Santa Maria, Altafulla, La Selva del Camp, Cambrils, Reus, Tarragona i Valls. En els seus discursos van expressar la necessitat de fer créixer els valors feministes dins la política municipal al temps que van reivindicar el treball des de diferents fronts. Ester Huguet, cap de llista a Valls, va parlar de la lluita veïnal al voltant del centre històric de Valls.

PUBLICITAT