Gastronomia, patrimoni i tradició. Aquests són els pilars que la Regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls vol potenciar amb el vídeo promocional de la ciutat que es va presentar dijous als Cinemes JCA de la ciutat. El vídeo també promociona elements patrimonials del municipi com els castells, l’entorn natural, la cultura, el comerç i la restauració. L’estudi PXL Audio & Visual de Valls ha dissenyat la producció audiovisual, amb la tècnica del time-lapse i imatges aèries. Amb una durada de 3 minuts mostra els racons de la ciutat i els aspectes que donen valor a la capital de l’Alt Camp, fixant-se en la tradició però també en els seus protagonistes. A més, l’estudi multimèdia s’ha encarregat de la composició i producció de la música que acompanya les imatges, una peça creada especialment pels germans Rull.

PUBLICITAT
PUBLICITAT