A 5 dies pel 26 de maig, els partits polítics de Valls encaren els últims dies més intensos de campanya. La CUP proposava, ahir a la tarda, potenciar el transport públic i els desplaçaments a peu i en bicicleta. Ens ho explica el Pere Vidal, membre de la candidatura

PUBLICITAT

Pel que fa al PSC vallenc presenta les seves propostes en matèria d’ensenyament i formació professional.  Els socialistes volen potenciar el model exemplar de l’Institut Jaume Huguet i es per això que reclamen una major implicació de la Generalitat. La cap de llista, Rosa Maria Ibarra vol la gestió directa de les llars d’infants. Els socialistes reclamen també la construcció de la nova Escola Municipal de Música.

I per acabar, Junts per Valls, debatia sobre el comerç local ahir al vespre en un sopar a peu dret a la plaça del pati, amb botiguers i comerciants vallencs. Aprofitava la trobada per presentar varies propostes. La primera, crear un eix comercial potent, que comenci al Barri antic i la segona signar un conveni amb aquells comerços buits al Barri Antic per convertir-los en aparadors. Ens ho explica la cap de llista, Dolors farré.

Junts per Valls també vol obrir una línia de subvenció pels comerços que vulguin renovar el rètol lluminós de les seves façanes per tal de modernitzar-los.  

PUBLICITAT