L’Ajuntament de Valls celebrava ahir dilluns, a les cinc de la tarda, l’últim ple ordinari de la legislatura. La sessió va servir a diferents regidors per acomiadar-se de la tasca municipal. Entre ells, l’alcalde, Albert Batet, que s’acomiadava repassant 16 anys de trajectòria com a regidor i després com alcalde, agraïnt la dedicació dels treballadors i fent una petició als partits: “que sempre prioritzin Valls en les seves decisions”. En aquest últim plenari també es va acomiadar Francesc Caballero, Joan Carles Solé, Eduard Gonzàlez i Judit Fàbregas. Tots ells van repassar la seva etapa com a regidors i regidora anomenant i agraint la feina dels  respectius equips tècnics amb qui han compartit gestió. L’actual regidor de Mobilitat Francesc Anguela, d’Esquerra, tampoc repetirà. Pel que fa a l’oposició, Paloma Vicente es va acomiadar amb un discurs punyent contra l’obra de govern de Batet i Jordi Robert va regalar un versot a cada company de consistori.          A banda, el plenari també va servir per aprova de manera inicial el Reglament Municipal de prestacions econòmiques de caràcter social. La sessió també va aprovar per unanimitat el setè punt de l’ordre del dia corresponent a l’acta de delimitació entre els termes municipals de Valls i el Pla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT